سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
پشتیبانخانهنشانی ایمیل من

مملی بگیر

دانشمندترین مردم، بیمناکترین آنان از خدای سبحان است . [امام علی علیه السلام]

 RSS 

کل بازدید ها :

57155

بازدیدهای امروز :

53

بازدیدهای دیروز :

3


درباره من


لوگوی من

مملی بگیر


 اوقات شرعی


لوگوی دوستان



اشتراک

 


آوای آشنا


نوشته های قبلی

آرشیو مملی


[ خانه | مدیریت وبلاگ | شناسنامه | پست الکترونیک ]

مختار باشی تاریخ چهارشنبه 86/11/17 ساعت 10:0 صبح

پیشرفتهای علمی کشور درزمینه های مختلف بسیار امیدوارکننده ، دلگرم کننده و شادی آفرین است.رشد

شاخص های گوناگون د ر زمینه های مختلف تولیدی کشاورزی،صنعتی ونظامی نیز نوید آینده ای پیشرفته رامی دهد . کشفیا ت علمی پزشکی مانند ساختن داروی موثر در درمان بیماری ایدز ، تولید داروی التیام بخش زخم های ناشی از بیماری دیابت،پیوند سلولهای شووان و درمان صدمات ناشی از ترومای نخاعی ، تولید پوست مصنوعی با استفاده از دانش نانو تکنولوِِِِِِژی ، ساخت و تولیدقرنیه چشم بااستفاده از سلولهای بنیانی ، تولید رویانا و ورود به جرگه کشورهای مطرح و صاحب نام در زمینه بیو تکنولوژی، ساخت کاوشگر 1وپرتاب آن به فضا و حضور درجرگه 11 کشور صاحب نام  پرتاب موشک و ماهواره به فضا و خودکفا شدن درزمینه تولید وساخت انواع صنایع نظامی ،سدسازی،معدن،راه و ترابری ،همچنین خودکفا شدن در زمینه تولیدات کشاورزی و دامی از قبیل گندم ، جو گوشت قرمز و سفید و سایر محصولات کشاورزی و باغی و رشد فزاینده سطح زندگی مردم و استفاده ازخدمات مختلف در زمینه لوازم خانگی ، مخابرات ، ارتباطات ، آموزش های دانشگاهی وغیره در سطح شهر و روستا و  موفقیت و پیشرفت در زمینه های مختلف سیاسی نشانگر مدیریت قابل و لایق در شئون گوناگون علمی می باشد.

لیکن متاسفانه در زمینه علوم انسانی و ارتباطات نه تنها رشدی نکرده بلکه با نگاهی گذرا می توان مصادیق بسیاری از این پسرفت را درجامعه شمارش کردکه شاید ذکر آن با هدف نگارش این سطور درتضاد باشد ولی واقعیتی است که باید پذیرفت ودر فکر راه چاره برای آن بود.

عالی ترین نیازها ، نیاز به اجرای قانون، شناخت و رعایت حقوق دیگران است و پست ترین نیازها میل به ارتزاق از دست رنج دیگران و تجاوز به حقوق مردم است.

  تاریخ سراسر افتخار زندگی پیامبر گرامی اسلام (ص) و اهل بیت (ع) نشانگر اهتمام آن دردانه های خلقت به ایجاد قسط وعدالت و در نهایت راهنمایی بشر به آرامش دنیوی و اخروی و سیر تکاملی انسان کامل شدن است.امام علی(ع) برای حکومت شمشیر نمی زد او نیازمند مطلق تحقق عدالت بود. او حکومت را وسیله حرکت شمشیر عدالت می دانست. سخن از حق یتیمان نمی گفت تا ساده اندیشان را رام سردمداران حکومت کند، بلکه حاکمان را امر می کرد که تسلیم حق و عدالت باشند.دشمنان بسیاری داشت اما خودش با هیچ کس دشمن نبود. چنان با حق وعدالت آمیخته بود که هرکس بااو روبرو می شد، وی را نمی دیدبلکه حق را می دید. "علی مع الحق والحق مع علی"

امام علی(ع) می دانست که شخص خودش هیچ دشمنی ندارد و محبوب همه قلبها است .( شواهد زیادی در تعریف وتمجید وستایش خلفا و حتی دشمن  خونی او " معاویه"در تاریخ ثبت و ضبط است) وهمه کسانی که در دشمنی با اوهستند اسیر نیازهای پست خود می باشند. ایشان تمام تلاششان این بود که با ترویج دین و دانش مرتبه نیاز همگان را ارتقاء بخشد تاازدشمنی با حق دست بردارند. او فراتر ازآن بود که در زمان و مکان خاصی بگنجد یا وابسته به قبیله، امت یا مرام و مسلک خاصی باشد. اووابسته به حق بود و حق نیز حد و مرز جغرافیایی ، زمانی ، سیاسی ، فرهنگی و ... ندارد. او مردی برای تمام فصول آ قرینش است .

 

من از نوشتن خسته شدم ، حتما مخاطب خسته تر شده است . با عرض پوزش انشاء ا.. بقیه عرایض در فرصت دیگر. علی مدد.

 




 

[ خانه | مدیریت وبلاگ | شناسنامه | پست الکترونیک ]

©template designed by: www.parsitemplates.com