سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
پشتیبانخانهنشانی ایمیل من

مملی بگیر

هرگاه دو مسلمان یکدیگر را ببینند و یکی از آنان به دیگری سلام کند و با او دست دهد، محبوب ترین آنان نزد خداوند، خوش روترین آنان نسبت به دیگری است . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]

 RSS 

کل بازدید ها :

56976

بازدیدهای امروز :

55

بازدیدهای دیروز :

2


درباره من


لوگوی من

مملی بگیر


 اوقات شرعی


لوگوی دوستان



اشتراک

 


آوای آشنا


نوشته های قبلی

آرشیو مملی


[ خانه | مدیریت وبلاگ | شناسنامه | پست الکترونیک ]

مختار باشی تاریخ چهارشنبه 86/11/17 ساعت 11:10 صبح

... پس از مرتبه نیاز به ا قامه حق و عدالت ، مرتبه نیاز به دانستن و کشف حقایق و شناخت جهان هستی و قوانین آ فرینش و روابط اجتماعی قرار دارد. از اینرو مقام و منزلت دانشمندان و نوابغ عالیقدر مرتبه والایی است . لیکن کم نیستند اندیشمندان با استعداد و پر تلاشی که تنها برای ارضای روح کنجکاو خود ، عمری درشناخت پدیده ها تلاش کردند اما هرگز برای شناخت حق و اقامه عدالت نه تنها قدمی برنداشتند، بلکه عمله ظلم بوده اند. ویا شاعران ،نویسندگان و هنرمندانی که برای جلب رضایت ظالمان ، عمر کم ارزش خودراسپری کرده و تنها برای دل خویش سرودندو نوشتند و مطربی کردندو هیچ گاه نگران عدالت و سعادت بشریت نشدند.

تمام انقلاب های بزرگ مذهبی، فرهنگی،اجتماعی، اقتصادی و سیاسی در طول تاریخ برای ارتقاء بخشیدن به مرتبه نیازهای عمومی جوامع روی داده است.نمونه بارز و جاودانی واقعه کربلا می باشد.هنگامی که مسلمانان سرمست از فتوحات پیاپی خود بودند، حکومت اموی سعی می کرد مردم رابه رفع نیازهای معمولی و عادی خود سرگرم کند. تلاش می کرد مرتبه نیازهای عمومی جامعه راتنزل دهدتا خود بدون دغدغه خاطر به تقسیم غنایم و خوشگذرانی بپردازد.هدف امام حسین (ع) از قیام خود، آن بود که با دادن آگاهی ، مرتبه نیاز فردی و عمومی جامعه را ارتقاء بخشد.در دوران سیاه اموی سیدالشهداء (ع) برای همه ادوار تاریخ به بشریت نشان داد که برای ارتقاء مرتبه نیازهای عمومی جامعه و بیداری انسانها و رسیدن به عدالت و حقوق مساوی ، پذیرای شهادت واسارت خانواده خویش نیز می باشد.

حسین (ع) شناخت کامل داشت که نیازهای معمولی و پست با انسان ها چه می کند و جامعه رابه چه ذلتی وا می دارد."برای جامعه، مرتبه نیاز به تساوی حقوق و اجرای قانون از مرتبه همه نیازها بالاتر است". حتی تشنگی، گرسنگی ، فقر ، بیماری و مرگ عزیزان به اندازه ظلم وتبعیض ، مصیبت بار و رنج آور نیست. چنانکه امیرالمومنبن علی (ع) می فرمایند: کسی که عزیزی را از دست داده به خواب می رود، اما کسی که بر او ظلم شده است بی خواب می شود.

 

ادامه وقتی دیگر . علی مدد.

 

 




 

[ خانه | مدیریت وبلاگ | شناسنامه | پست الکترونیک ]

©template designed by: www.parsitemplates.com